Wie is Elle & Lui Fashion?


Elle & Lui Fashion wordt geleid door zaakvoerder Yvette Jonckers en medewerker Johan Gelenne.

Zij zijn al jaren bedrijvig in de lingerie- en nachtmodesector. Zij verdelen het Duitse lingeriemerk Dacapo in België en Luxemburg. Meer dan 130 winkels verkopen Dacapo.

Tussen september 2011 en juli 2022 had Elle & Lui Fashion ook zelf een detailhandel, lingerie OhSiBo te Hasselt, met als hoofdmerk Dacapo. De zaak werd in juli 2022 met succes overgelaten.

De winkel is een succes geworden en is het ontegensprekelijke bewijs geworden hoe Dacapo een lingeriezaak vanaf nul kan brengen tot een schitterend omzetcijfer!

Dacapo
heeft via deze eigen winkel nog beter de noden van de consument en de winkeliers leren kennen. Yvette heeft door haar persoonlijke ervaring in de winkel, de winkeliers of toekomstige winkeliers een zeer efficiënte begeleiding kunnen geven. En dit is heel belangrijk gebleken.

Een tiental opstarters van nieuwe lingeriezaken hebben in die jaren hun opleiding genoten bij lingerie OhSiBo. Zij hebben het vak geleerd door in de winkel mee te draaien! Met kennis van zaken starten is zo cruciaal!
Eerlijk zaken doen, oprechte klantgerichtheid, producten met een goede prijs-kwaliteit: daar staat Elle & Lui Fashion voor.

Denkt u eraan een lingeriezaak te openen? Graag geven Yvette en Johan u professioneel advies.
Hebt u een zaak en wenst u onze collectie vrijblijvend te bekijken? U kan terecht in de showroom, op de beurs Lingerie Pro of in Hotel Nazareth waar Yvette en Johan de collecties tweemaal per jaar voorstellen aan hun klanten. Uiteraard is een afspraak bij u in de winkel ook mogelijk.

Wenst u meer over Dacapo te weten, ga dan door naar collectie.

logodacapo2aa